Contact met de gemeente

Gevolgen coronacrisis
Ook wij hebben maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Welke gevolgen dit heeft voor onze dienstverlening leest u op hardenberg.nl/coronavirus.Stuur ons een bericht

Hebt u een algemene vraag of opmerking voor ons? U kunt met ons chatten via de blauwe knop rechtsonder in uw scherm. U kunt ons ook online een bericht sturen. U ontvangt zo snel mogelijk een antwoord.

Let op: voor vergunningen of andere aanvragen (zoals het doorgeven van een verhuizing) zijn op deze website speciale formulieren beschikbaar.


Maak een melding

Hebt u een melding over iets dat u buiten hebt gezien? Bijvoorbeeld losliggende tegels, of overlast door openbaar groen? Maak dan online een melding bij het Meldpunt Openbare Ruimte.


Afspraak maken

Wilt u langskomen bij de gemeente? Maak dan eerst online een afspraak. Kies de dag en het tijdstip van uw voorkeur. U vindt de balie van het gemeentehuis aan het Stephanuspark 1 in Hardenberg. De locatie Dedemsvaart is gevestigd aan de Julianastraat 54 (De Baron).

Meer informatie over uw bezoek


Bel ons op

Wilt u een medewerker van de gemeente aan de telefoon? Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00 uur. We kunnen u ook terugbellen.

Bel ons op 14 0523 (kengetal niet nodig).

Voor spoedmeldingen over de openbare ruimte is dit nummer ook na openingstijden bereikbaar.

Vanuit het buitenland belt u: 0031 523 289 111.


Adresgegevens

Ons bezoekadres is:
Gemeentehuis
Stephanuspark 1
7772 HZ Hardenberg

Locatie Dedemsvaart
Julianastraat 54 (MFC De Baron)
7701 GM Dedemsvaart

Post stuurt u naar:
Gemeente Hardenberg
Postbus 500
7770 BA Hardenberg

Bekijk de routebeschrijving
Meer informatie over de locatie DedemsvaartMijn Gemeente

Volg de status van uw aanvragen en bekijk uw online ingediende vragen via uw persoonlijke internet pagina van de gemeente. Log met DigiD in op Mijn Gemeente.