Contact met de gemeente

Let op: het kan zijn dat e-mail van de gemeente in uw spambox terecht komt. Houd daarom bij contact met de gemeente ook uw spambox in de gaten, of voeg @hardenberg.nl toe aan uw veilige lijst. Vertrouwelijke gegevens versturen wij door middel van ZIVVER.

Afspraak maken

Voor uw bezoek aan de Publieksdienst van de gemeente Hardenberg maakt u eerst online een afspraak. U hoeft zo niet te wachten en krijgt sneller een antwoord.

Meer informatie

E-mail naar de gemeente

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Stuur uw vraag online op via het digitale contactformulier van deze website.

Meer informatie

Bericht via Whatsapp

U kunt de gemeente Hardenberg bereiken via WhatsApp. Stuur uw bericht naar 06 154 869 21. De vragen worden zo snel mogelijk beantwoord.

Meer informatie

Bezoek de gemeente

In het gemeentehuis van Hardenberg vindt u alle loketten op één centrale plaats. Voor uw bezoek dient u eerst een afspraak te maken.

Meer informatie

Bellen met de gemeente

Als u belt met het nummer 14 0523, dan krijgt u één van onze medewerkers van de Publieksdienst aan de lijn. Zij helpen u graag. Wij kunnen u ook terugbellen.

Meer informatie

Bezwaar of klacht

Als u het niet eens bent met een besluit van of behandeling door de gemeente, kunt u een bezwaarschrift of klacht indienen.

Meer informatie