Afspraak maken

Bij onze Publieksdienst regelt u alles heel makkelijk. Op afspraak. Zo hoeft u niet te wachten. Via onderstaande knop kunt u een afspraak maken in Hardenberg of Dedemsvaart.

Let op! Wilt u een afspraak maken in De Baron? De publieksbalie in Dedemsvaart is alleen open op maandag (12.00-19.30 uur) en woensdag (8.30-17.00 uur).

Reisdocumenten ophalen

Is uw reisdocument (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) klaar? Dan kunt u die tijdens openingstijden zonder afspraak in het gemeentehuis ophalen. Om deze documenten aan te vragen, maakt u wel eerst een afspraak.

Wilt u uw reisdocument in De Baron in Dedemsvaart ophalen? Dan moet u wel een afspraak maken. Dit gebeurt meestal meteen bij de aanvraag.

  • U ziet meteen voor wanneer en hoe laat u een afspraak kunt maken.
  • Een afspraak voor meerdere personen? Geen probleem.
  • U krijgt een e-mail als bevestiging van de afspraak.
  • Wilt u de afspraak later nog veranderen of niet door laten gaan? Dat kan! Via de link in de bevestigingsmail.
  • U kunt uw document alleen ophalen waar u het hebt aangevraagd.

Bel ons gerust

Wilt u liever bellen om een afspraak te maken? Dat kan natuurlijk ook. Bel binnen openingstijden naar 14 0523 om een afspraak te maken.

Aanmelden bij de informatiezuil

Heeft u een afspraak bij ons? Meldt u zich bij binnenkomst dan aan bij de informatiezuil. U tikt op het scherm en vult uw geboortedatum in. Er komt een bonnetje uit de zuil. Deze neemt u mee naar de wachtruimte. Op de beeldschermen ziet u naar welke balie u moet gaan.