Nieuws over de gemeenteraad

Op deze pagina leest u het laatste nieuws over de gemeenteraad.08 feb - Raadsinformatiebijeenkomsten 13 februari over Slagharen-Noord en Integratie statushouders

Op 13 februari zijn er 2 informatiebijeenkomsten voor raadsleden. U kunt deze bijeenkomsten ook bijwonen. U neemt geen deel aan het gesprek. Maar kunt natuurlijk wel raadsleden aanspreken voor of na de bijeenkomst. De bijeenkomsten starten om 19.00 uur in het gemeentehuis. Er is geen online uitzending. U hoeft zich niet aan te melden. Meer informatie leest u in de planner. Als u klikt op de bijeenkomst ziet u de agenda van de bijeenkomst. 

18 jan - Raadsinformatiebijeenkomsten 23 januari over Windenergie en Lokaal Gezondheidsbeleid

Op 23 januari zijn er 2 informatiebijeenkomsten voor raadsleden. U kunt deze bijeenkomsten ook bijwonen. U neemt geen deel aan het gesprek. Maar kunt natuurlijk wel raadsleden aanspreken voor of na de bijeenkomst. De bijeenkomsten starten om 19.00 uur in het gemeentehuis. U hoeft zich niet aan te melden. Meer informatie leest u in de planner. Als u klikt op de bijeenkomst ziet u de agenda van de bijeenkomst. 

16 jan - Leden Rekenkamer Hardenberg benoemd

De gemeenteraad Hardenberg benoemde tijdens de raadsvergadering van 16 januari de nieuwe Rekenkamer. Mevrouw Gerrits is de nieuwe voorzitter, en de heren Odink en Bonekamp zijn de leden van de Rekenkamer. De Rekenkamer onderzoekt namens de gemeenteraad het beleid of plannen van de gemeente.

Lees meer

09 jan - Interview met twee leden van de Jongerenadviesraad

Julia en Felien van de JAR (Jongerenadviesraad) gaven een mooi interview in de Stentor. Je leest het interview hier

08 jan - Jongeren gezocht voor de Jongerenadviesraad

De gemeenteraad vindt het belangrijk om de stem van jongeren te horen. Daarom wordt er een jongerenadviesraad (JAR) opgericht. Jongeren tussen de 14 en 24 jaar die in de gemeente wonen kunnen meedoen. We zoeken nog ongeveer 4 jongeren. 

Lees meer