Samen veilig op weg

De komende jaren voeren we verschillende verkeersprojecten uit in de gemeente. Denk daarbij aan het Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan (GVVP) en het Fietsplan. Deze plannen samen noemen we ‘Samen veilig op weg’.

We gaan namelijk de bereikbaarheid in onze gemeente verbeteren. Met het doel de verkeersveiligheid te vergroten voor iedereen die de weg gebruikt. Samen… Veilig op weg! Op deze pagina vindt u een overzicht van de projecten waar we nu aan werken, de projecten in planfase, en de projecten die klaar zijn.

Meer weten over het Gemeentelijk Verkeer en Vervoersplan? Ga dan naar deze pagina.
Tip: gebruik MELVIN

Wilt u alle wegwerkzaamheden van dit moment bekijken? Ook de projecten die niet op deze pagina staan? Kijk dan op de website van MELVIN – Wegwerkzaamheden en Evenementen.

U vindt hier een overzicht van de wegwerkzaamheden op álle wegen in en rond onze gemeente. Ook projecten buiten onze gemeente. U kunt zelf de plaats in de kaart aanpassen. Zo ziet u snel welke werkzaamheden er op dat moment in dat gebied zijn. Erg handig!

Heeft u de Hallo Hardenberg verkeersspecial al gelezen?

Over de projecten in en rondom het centrum van Hardenberg is onlangs een magazine verschenen. Deze is verzonden naar de inwoners van het centrum en de wijken van Hardenberg. Woont u hier niet, maar wilt u het magazine wel graag ontvangen? Dat kan! Stuur uw adressen gegevens naar veiligopweg@hardenberg.nl en wij zorgen dat u dit magazine toegestuurd krijgt. Alvast veel leesplezier gewenst!