Organisaties voor bedrijven en ondernemers

In de gemeente Hardenberg zijn verschillende partijen actief waar u als ondernemer terecht kunt met uw vragen.

Ons bedrijventeam is het eerste aanspreekpunt bij de gemeente voor u als ondernemer. Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Bent u op zoek naar bedrijfsgrond? Heeft u een vergunning nodig? Of wilt u weten welke subsidies er voor u zijn? Het bedrijventeam helpt u graag. Bel naar 14 0523 of stuur een mail naar ondernemen@hardenberg.nl.

Door samen met de onafhankelijk adviseur te sparren, kijkt u verder dan alleen vandaag en morgen. Er zijn vaak meer oplossingen en mogelijkheden dan u denkt. Het adviesgesprek is gratis en vrijblijvend.

Ga naar de pagina

Het platform Gastvrij Hardenberg is een samenwerking tussen ondernemers in de vrijetijdseconomie. Het gaat hierbij vooral om de regio promoten door samenwerking.

Naar de pagina

Bent u agrarisch ondernemer? En wilt u uitbreiden, of juist stoppen? Dan kunt u gebruikmaken van verschillende regelingen en mogelijkheden. We helpen u graag met informatie en advies.

Naar de pagina

Overweegt u te stoppen met uw agrarische bedrijf? Dan kun t u terecht bij de Ervencoach. Hij maakt u wegwijs in de regels die er zijn. Hij helpt ook bij het zoeken naar een passende invulling van een vrijkomend gebouw. Of hij adviseert bij andere vraagstukken waar u tegenaan loopt.

Naar de pagina