Adviesgesprek

Ondernemen blijft financieel uitdagend

Covid en hoge energieprijzen lijken misschien verdwenen, maar de financiële gevolgen zijn voor sommige ondernemers nog elke dag voelbaar.

De omzet neemt weer toe, maar hoge kosten en aflossingsverplichtingen maken dat het soms elke week lastig is om rond te komen. Daarnaast is er personeelstekort en is er vaak schaamte om te praten over financiële uitdagingen.  

Als gemeente zien- én snappen we dat. Ondernemers kunnen daarom met een onafhankelijk adviseur hierover praten. Hij heeft veel kennis en ervaring op het gebied van begeleiding aan ondernemers in elke fase van het ondernemerschap. Zo kunt u uw situatie vertrouwelijk bespreken en zet u de eerste stap naar een oplossing. Door samen met de onafhankelijk adviseur te sparren, kijkt u verder dan alleen vandaag en morgen. Er zijn vaak meer oplossingen dan u denkt.

Inmiddels hebben ruim 60 ondernemers gebruikt gemaakt van dit aanbod. Hebt u ook behoefte om te praten met een onafhankelijk adviseur? Vul dan onderstaand contactformulier in. De adviseur neemt zo snel mogelijk contact met u op.

Uw gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor het adviesgesprek.

Contactformulier adviesgesprek

Velden met een * zijn verplicht.

Uw gegevens