Betaald parkeren

In het centrum van Hardenberg betaalt u voor een parkeerplek. Dat geldt ook voor gebruikers van een gehandicaptenparkeerkaart. 

In het centrum betaalt u om te parkeren:

  • van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 18.00 uur
  • op donderdag ook van 18.00 tot 21.00 uur

U betaalt per minuut. Bij de parkeerautomaten kunt u niet met een munt van 5 cent betalen. Daarom staat op de parkeerautomaten de parkeertijd die u krijgt voor € 0,10.

Achteraf betalen
Parkeert u bij Centrum/Gemeentehuis, Centrum/Theater, Centrum/LOC of op het Van Wevelinckhovenplein? Dan parkeert u achter de slagboom. U betaalt hier achteraf bij 1 van de betaalautomaten. Betalen kan met kleingeld of met uw pinpas.

Vooraf betalen
Op de andere parkeerplekken betaalt u vooraf. U koopt met kleingeld of met dip & go een parkeerkaartje. Ook kunt u belparkeren gebruiken.

Tarieven

Parkeert u bij 1 van de parkeerplekken? Of langs de straten in het centrum? Dan betaalt u € 1,15 per uur.

Op de parkeerterreinen aan de Bruchterweg, Europaweg en Koppellaan betaalt u € 1,05 per uur. U mag hier maximaal 1 uur parkeren.

Verloren kaart
Verliest u uw parkeerkaart? Dan betaalt u € 10,30 extra voor het uitrijden bij de parkeerplek.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.