Huisstijl

U kent ons logo en onze huisstijl waarschijnlijk heel goed. Ons logo zorgt ervoor dat u meteen weet dat wij de afzender zijn.

Toch gaan we iets veranderen aan onze huisstijl. Dat doen we omdat we ons logo niet meer goed (digitaal) kunnen toepassen. En omdat we als gemeente gegroeid en veranderd zijn in de afgelopen 20 jaar.

Wat betekent ons logo?

Als je goed naar ons logo kijkt zie je Nederland (vanuit Limburg). De rode ruit geeft aan waar gemeente Hardenberg ligt in Nederland. Zo’n soort logo werd 20 jaar geleden veel gebruikt door gemeentes. Maar het zegt niet iets over wie wij en onze inwoners zijn. En over wat we belangrijk vinden en waar we voor staan.


Bekijk de ontwerpen tijdens de inloopmomenten

Op 5 en 7 september kunt u tijdens een inloopmoment de ontwerpen voor de logo's bekijken. U hoort dan het verhaal achter de ontwerpen en ziet u de twee ontwerpen die nog over zijn. Ook horen we dan graag welk logo u het beste bij onze gemeente vindt passen. Uw mening nemen we mee in het advies aan het college van burgemeester en wethouders. Zij beslissen uiteindelijk welk logo ons nieuwe logo wordt.

Waar en wanneer

  • Dinsdag 5 september, 19.00 – 20.30 uur: De Baron, Julianastraat 54 in Dedemsvaart      
  • Donderdag 7 september, 19.00 – 20.30 uur: Gemeentehuis, Stephanuspark 1 in Hardenberg