Waardering vrijwilligers

Als waardering voor het werk en betrokkenheid geven wij vrijwilligers in onze gemeente gratis een bon voor een bezoek aan het theater. Vrijwilligers die 12 1/2, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doen, kunnen zich hiervoor laten aanmelden.

We hebben in onze gemeente veel vrijwilligers. Daarom nodigen wij maar een deel van deze groep uit. We kijken hiervoor naar deze voorwaarden:

  • De vrijwilliger doet dit jaar 12 1/2, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk. Dit hoeft niet alleen binnen 1 organisatie te zijn geweest. Maar het moet wel een (grotendeels) aaneengesloten periode zijn.
  • Het vrijwilligerswerk mag niet te maken hebben met politiek.
  • Het bestuur van de vrijwilligersorganisatie of vrijwilligersco√∂rdinator van een professionele instelling moet de vrijwilliger aanmelden.
  • De vrijwilligersactiviteiten moeten plaatsvinden in de gemeente Hardenberg.

Aanmelden

Kent u een vrijwilliger die aan deze voorwaarden voldoet? Geef hem of haar op via onderstaand formulier. Met het formulier kunt u 3 vrijwilligers tegelijk opgeven.

Lukt het aanmelden niet met het online formulier? Neem dan contact op Sandra Westra via sandra.westra@hardenberg.nl of bel naar 14 0523.

Elk najaar versturen we de bonnen naar de vrijwilligers.