Netwerkontbijt Platform Gastvrij Hardenberg

Platform Gastvrij Hardenberg nodigt u uit voor een netwerkontbijt op woensdag 15 november om 08.15 uur in de Evenementenhal Hardenberg. Tijdens het netwerkontbijt maakt u in ontspannen sfeer kennis met andere ondernemers uit het Vecht- en Reestdal. Meld u aan!

De vrijetijdswereld is volop in beweging. Trends en ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op. Een van de kansen waar Platform Gastvrij Hardenberg aan werkt is seizoensversterking. Dat vraagt om ondernemerschap, vernieuwing en samenwerking.

Kom naar de ontbijtbijeenkomst op 15 november en laat je inspireren door Trendwatcher én dwarsdenker Hans van Leeuwen. Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken tijdens het ontbijt en gaan we met elkaar aan de slag!

Programma

  • De zaal is om 08.00 uur open.
  • Om 08.15 uur volgt de opening door wethouder Werner ten Kate namens Platform Gastvrij Hardenberg. Daarna gaan we lekker ontbijten!
  • Spreker Hans van Leeuwen (trendwatcher, dwarsdenker, adviseur & conceptontwikkelaar in toerisme en recreatie). Hij heeft een professioneel oog voor de juiste leisure trends. En met een grote dosis ervaring heeft hij al velen geholpen om op een andere manier naar zaken te kijken. Hans neemt ons mee in zijn visie op ondernemerschap, seizoensversterking, innovatie en gastheerschap!
  • Projectleider Anieke van Wijnen geeft een update over het Actieplan Seizoensversterking. Daarna gaan we aan de slag met wensen en ideeën voor dagrecreatief aanbod.
  • Voor elke deelnemer hebben we een bijpassende goodie!
  • Ook zijn de regionale partijen zoals Vechtdal Marketing en Vechtdal Projecten weer aanwezig om vragen te beantwoorden.
  • Rond 10.00 uur sluiten we af en brengen we een bezoek aan de Recreatie Vakbeurs. Hier kunt u zich vervolgens verder laten inspireren. U ontvangt hiervoor een badge.

U kunt zich helaas niet meer aanmelden. Dat kon tot 12 november.