Bedrijventerreinen

In de gemeente Hardenberg hebben we meerdere bedrijventerreinen. De terreinen zijn geschikt voor verschillende soorten bedrijven.

Op bestaande terreinen is nog ruimte voor nieuwe bedrijven. Of voor de uitbreiding van bedrijven. We zorgen ook voor de ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen.

Ruimte om te ondernemen

In onze gemeente krijgt u als ondernemer letterlijk de ruimte om te ondernemen. We hebben genoeg bedrijventerreinen. Met veel aandacht voor kwaliteit. Het bedrijventeam van de gemeente denkt graag mee over kansen en mogelijkheden.

Heeft uw bedrijf veel ruimte nodig? Dan kunt u terecht op de bedrijventerreinen Broeklanden, Broeklanden-Zuid en de Kop van Broeklanden in Hardenberg. Hier is ook plek voor zwaardere industrie. Het terrein is flexibel in te delen. Ondernemers hebben hier dus veel mogelijkheden.

  • Op Broeklanden-Zuid vindt u al de grootste grondstoffenfabriek voor kunststof van Europa: Plastchem. En ook Moderna. We breiden Broeklanden-Zuid verder uit. Bedrijven in lichte en zwaardere milieucategorie├źn kunnen hier terecht.
  • In Dedemsvaart breiden we bedrijventerrein Rollepaal uit. Ook hier is plek voor zwaardere industrie.
  • In Hardenberg komen de nieuwe bedrijventerreinen Heemserpoort en De Boschkamp. Met gewone bedrijfskavels, en kavels waar u naast uw bedrijf kunt wonen.

De grondprijzen verschillen per bedrijventerrein. Elk jaar passen we de grondprijzen aan. De prijzen staan in de grondprijsbrief.

Vraag de grondprijsbrief op bij het bedrijventeam

Blijf op de hoogte

Hebt u een vraag over de mogelijkheden op een van de nieuwe bedrijventerreinen? Neem dan contact op met het bedrijventeam. Mail naar ondernemen@hardenberg.nl.

Meld verdachte situaties

Helaas vinden er soms ook criminele activiteiten plaats op bedrijventerreinen. Ziet u iets verdachts? Maak dan een melding.

Lees meer over ondermijnende criminaliteit op bedrijventerrein.