Uitnodiging: inloopbijeenkomst over park bij Marslanden

8 mei 2024

Aan de rand van de wijk Marslanden leggen we een park aan. Het ontwerp voor het park is klaar. Bekijk het ontwerp tijdens een inloopbijeenkomst op 15 mei 2024 tussen 18.00-19.30 uur in het gemeentehuis in Hardenberg. U kunt ook meedenken over de naam van het nieuwe park.

Er wordt flink gebouwd in Marslanden. Op dit moment wordt gebouwd in de buurten Marshoogte en Havezate Es. Na de zomer start de bouw van woningen in Ydenhoogte. Op de strook tussen Ydenhoogte en de N34/Eugenboersdijk leggen we een park aan. De Molengoot loopt door het park. Het nieuwe park sluit aan op het Vechtpark en Heemsermarspark. Samen vormen deze parken een groene parelketting door Hardenberg.

Het ontwerp voor het nieuwe park is klaar

We hebben een ontwerp gemaakt voor het nieuwe park. In het park vindt u straks verschillende soorten en lagen beplanting. Op sommige plekken is de beplanting wat dichter. Er komen ook open plekken. U loopt straks via een breed wandelpad een rondje door het park of langs de Molengoot.

Drie unieke plekken

In het park liggen drie unieke plekken. Het Speeleiland wordt een walhalla waar kinderen zich kunnen uitleven. Op het Natuureiland is ruimte voor dieren en wat wildere planten. Hier leggen we een vlonderpad aan. Vanaf de Marsheuvel ziet u tussen de bomen door de skyline van Hardenberg.

Kom het ontwerp bekijken en bedenk een passende naam

Wilt u weten hoe dit eruit gaat zien? Kom dan op 15 mei 2024 naar de inloopbijeenkomst in het gemeentehuis in Hardenberg. Tussen 18.00-19.30 uur laten we u het ontwerp graag zien. Ook dagen we u uit om een passende naam voor het park te bedenken.