Inloopbijeenkomst over 13 nieuwe woningen aan de Beukenlaan in De Krim

19 juni 2023

In de Krim is plek voor 13 nieuwe woningen aan de Beukenlaan. De gemeente biedt hiervoor in het najaar vrije kavels aan. Het inrichtingsplan voor dit woongebied is klaar. U kunt het plan bekijken tijdens een inloopbijeenkomst op 5 juli 2023 van 19.30 tot 20.30 uur in MFA de Beuk in de Krim.

Op een strook grond bij MFA De Beuk in het verlengde van Beukenlaan in De Krim komen 13 nieuwe woningen. Het gaat om 3 vrijstaande woningen 10 twee-onder-een-kapwoningen. De gemeente geeft hiervoor vrije kavels uit.

 

U kunt het inrichtingsplan bekijken tijdens de inloopbijeenkomst

 

Het bestemmingsplan om de bouw van deze woningen mogelijk te maken is al klaar en onherroepelijk. De gemeente heeft het plan verder uitgewerkt. Op het inrichtingsplan is te zien waar de woningen gebouwd worden. En hoe de openbare ruimte eruit gaat zien. Tijdens een  inloopbijeenkomst op 5 juli 2023 van 19.30 tot 20.30 uur kunt u het inrichtingsplan bekijken. Medewerkers van de gemeente geven uitleg en beantwoorden vragen.

 

De bouw van de woningen kan begin 2024 starten

 

De gemeente start binnenkort met het bouwrijp maken van het terrein. Na de zomer gaan de nutspartijen de kabels en leidingen leggen. Vanaf november kunnen belangstellenden zich inschrijven voor een bouwkavel. De toewijzing/loting van de kavels is begin december 2023. De bouw van de woningen kan dan in 2024 starten.

 

Hebt u belangstelling voor een woningbouwkavel in De Krim en wilt u op de hoogte blijven, mail dan naar woonteam@hardenberg.nl.