Fiets- en voetpad in Baalder tijdelijk afgesloten

2 juli 2024

Let op! Vanaf aanstaande donderdag 4 juli zijn er werkzaamheden aan het voet- en fietspad langs de Dr. Albert Schweitzerlaan en een deel van de Henri Dunantlaan tot aan de Gramsbergerweg. Het gaat om het gedeelte van de Henri Dunantlaan tot aan de Gramsbergerweg. De werkzaamheden duren tot vrijdag 12 juli.

Het wegvak wordt tussen de genoemde dagen afgesloten. Voor het doorgaande (brom)fietsverkeer wordt een omleidingsroute ingesteld. Bestemmingsverkeer kan de werkzaamheden passeren. Hierbij kan mogelijk hinder ontstaan. De aannemer doet er alles aan om de overlast te beperken.

Omleidingsroute via het Rodepad

Fietsers worden omgeleid via het Rodepad. Aan het eind van het Rodepad kan men links afslaan naar de Dr. Albert Schweitzerlaan om hun weg te vervolgen. Ook voetganger kunnen het beste via het Rodepad Baalder in wandelen. De omleidingsroute wordt uiteraard ook ter plekke met borden langs de weg aangegeven. 

Duurzaamheid

Leuk om te weten: in het kader van duurzaamheid wordt dit onderhoudsproject (grotendeels) met elektrische machines uitgevoerd!

Start werkzaamheden 1 dag vervroegd

In De Toren van woensdag 3 juli staat dat de werkzaamheden op vrijdag 5 juli starten. Dit klopt niet meer. De aannemer start een dag eerder dan gepland met de werkzaamheden. Vanaf donderdag 4 juli gaan zij aan de slag.