Startpunt geldzaken

Als inwoner van de gemeente Hardenberg kunt u kosteloos en anoniem gebruikmaken van de online budgethulp. Het Startpunt Geldzaken helpt u op weg om uw persoonlijke geldzaken in balans te brengen en te houden, voor nu en in de toekomst.

Op de website Startpunt Geldzaken kunt u geldplannen bekijken voor verschillende financiĆ«le situaties. U vult een aantal gegevens in (anoniem) en krijgt een overzicht van hoe u er financieel voor staat.

U krijgt een digitaal voorbeeldplan hoe mensen in een vergelijkbare situatie hun geldzaken op orde hebben gekregen. Daarnaast krijgt u tips voor besparingen en extra inkomen.

Objectief en onafhankelijk

De website Startpunt Geldzaken biedt objectieve en onafhankelijke informatie en is een initiatief van het Nibud, Vereniging Eigen Huis, beleggersvereniging VEB en Stichting Certificering FFP.

Deze organisaties hebben hun kennis op het gebied van persoonlijke geldzaken gebundeld om particuliere huishoudens in staat te stellen hun persoonlijke geldzaken beter in balans te brengen en te houden.