Vacatures

De gemeenten Ommen en Hardenberg werken samen binnen de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg. De BOH is een professionele organisatie waarin dagelijks ruim 600 medewerkers hun beste beentje voorzetten voor de  gemeenten Ommen en Hardenberg.

Wij adviseren en ondersteunen de twee gemeentebesturen bij het uitoefenen van alle gemeentelijke taken. Wij werken daarmee voor 75.000 inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners van de gemeenten Ommen en Hardenberg. 

Om de kwaliteit van onze dienstverlening op een hoog niveau te houden, blijven we ons ontwikkelen. Wij streven naar tevreden klanten en medewerkers. Dat doen wij door vanuit onze kernwaarden te werken. Onze kernwaarden zijn: Betrokkenheid, Eigenaarschap, Samenwerken en Trots.

Meer informatie over de Bestuurdienst Ommen-Hardenberg kunt u vinden op www.ommen-hardenberg.nl.

Open sollicitaties

Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Heeft u interesse om te werken bij de Bestuursdienst Ommen-Hardenberg? Houd dan het aanbod van vacatures in de gaten, zodat u gericht kunt solliciteren.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het digitale contactformulier.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.