Mantelzorgwaardering

De gemeente Hardenberg heeft grote waardering voor het werk van mantelzorgers. Daarom biedt de gemeente als blijk van waardering mantelzorgers graag een cadeaubon ter waarde van € 100 aan. U kunt zich nu hiervoor online aanmelden.

Mantelzorgers zijn van onschatbare waarde. Dankzij mantelzorg kunnen mensen vaak langer thuis blijven wonen en contacten blijven onderhouden met hun eigen omgeving.

Voor wie?
De Mantelzorgwaardering 2019 is voor alle mantelzorgers die langer dan 3 maanden en minimaal 8 uur per week zorg verlenen aan een inwoner uit de gemeente Hardenberg.

Aanmelden niet meer mogelijk

Het is niet meer mogelijk om u aan te melden voor de mantelzorgwaardering 2019 van de gemeente Hardenberg.

Als u zich heeft aangemeld voor 4 november 2019, ontvangt u een brief met meer informatie. In deze brief leest u wanneer en waar u de cadeaubon kunt ophalen.

Vragen?
Heeft u vragen over de mantelzorgwaardering? Neem dan contact op met ons. Stuur een e-mail naar mantelzorgwaardering@hardenberg.nl, of bel naar 14 0523.

Steunpunt Mantelzorg

Als mantelzorger komt er veel op u af. Soms is mantelzorg best zwaar. Weet dat u ook als mantelzorger ondersteuning kunt vragen.

Er zijn in gemeente Hardenberg diverse ondersteuningsmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld terecht bij het Steunpunt Mantelzorg van Carinova of een medewerker van Samen Doen.

Meldingsformulier

Als u belemmeringen ervaart op het gebied van werk, welzijn, wonen, zorg en u heeft ondersteuning nodig, dan kunt u zich melden bij de gemeente.

Inloopuren

De Samen Doen-teams houden regelmatig een inloopuur in hun gebied. Bekijk een overzicht met inloopuren.

Sociaal ombudsvrouw

Als u vragen, zorgen of klachten heeft die te maken hebben met zorg, jeugd, werk en inkomen, dan kunt u kosteloos contact opnemen met de sociaal ombudsvrouw.