Meldingsformulier

U kunt een melding maken als u bijvoorbeeld ondersteuning of hulp nodig heeft bij het opvoeden en opgroeien van kinderen, het organiseren van uw huishouding, bij woningaanpassingen of vervoer naar dagactiviteiten. Voor het aanvragen van hulp kunt u gebruik maken van onderstaand Meldingsformulier.

Na het invullen van dit formulier neemt een medewerker van de gemeente binnen vijf werkdagen na ontvangst contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.

Vul uw gegevens in

Meldingsformulier

Gegevens van de persoon die ondersteuning nodig heeft
Gegevens contactpersoon (indien van toepassing)
Aanvullende informatie
Op welk gebied heeft u, of de persoon voor wie u het formulier invult, behoefte aan ondersteuning of een voorziening? Hieronder kunt u uw ondersteuningsvraag of belemmeringen omschrijven. Wilt u er ook bijzetten:
- of er meerdere gezinsleden zijn?
- of u hierover al eerder een gesprek heeft gehad met de gemeente.
Maakt u, of de persoon voor wie u het formulier invult, momenteel gebruik van (WMO) voorzieningen? Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld vrijwilligersdiensten, hulp bij het huishouden, rolstoel, scootmobiel, of woningaanpassing.
Het onderstaande veld kunt u gebruiken wanneer u nog iets extra's kwijt wilt wat hierboven niet is gevraagd:
Verzend uw gegevens

Meldingsformulier

Als u belemmeringen ervaart op het gebied van werk, welzijn, wonen, zorg en u heeft ondersteuning nodig, dan kunt u zich melden bij de gemeente.

Inloopuren

De Samen Doen-teams houden regelmatig een inloopuur in hun gebied. Bekijk een overzicht met inloopuren.

Sociaal ombudsvrouw

Als u vragen, zorgen of klachten heeft die te maken hebben met zorg, jeugd, werk en inkomen, dan kunt u kosteloos contact opnemen met de sociaal ombudsvrouw.