Energiecoach

Om met eenvoudige oplossingen een lagere energierekening te krijgen, kunt u een beroep doen op de energiecoach uit de gemeente Hardenberg. De adviezen van de energiecoach zijn altijd gratis en vrijblijvend.

Een energiecoach is een getrainde vrijwilliger die u met handige tips en vrijblijvend advies helpt om geld en energie te besparen. Soms kunt u de laagdrempelige tips van de energiecoach nog diezelfde dag toepassen.

Werkwijze

  • De energiecoach komt bij u thuis en loopt samen met u de woning door.
  • Daarna wordt goed gekeken naar uw energieverbruik en uw energierekening.
  • Op basis hiervan krijgt u praktische adviezen hoe u kunt besparen op uw energierekening.

Wilt u advies?

Met onderstaand formulier kunt u een afspraak maken met de energiecoach. Lukt dat niet? Dan kunt u een e-mail sturen naar energiecoach@startpunthardenberg.nl. Of bel natuuractiviteitencentrum De Koppel op 0523 273 388.

De energiecoach is een samenwerking tussen de gemeente Hardenberg, gemeente Ommen, woningstichting Vechtdal Wonen en De Stuw.

Let op: uw bericht via onderstaand formulier wordt niet afgehandeld door de gemeente, maar direct verstuurd naar de energiecoach.

Afspraak maken

Energiecoach

Vul uw gegevens in

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.