Hemelvaartsweekend: route Europaweg-Bruchterweg centrum open

7 mei 2024

De route Europaweg-Bruchterweg richting het centrum is tijdens het Hemelvaartsweekend geopend voor tweerichtingsverkeer. De tijdelijke verkeerslichten worden vanaf woensdagmiddag 8 mei uitgeschakeld, zodat er geen belemmeringen zijn in de route.

Huidige situatie bij de rotonde Europaweg - Bruchterweg

Het centrum is dus goed bereikbaar. Vanaf de rotonde blijven de Witte de Withstraat en Bruchterweg (oostzijde) wel afgesloten voor verkeer. Beide straten zijn via de andere zijde te bereiken. 

Rotonde woensdagmiddag 15 mei weer open

Vanaf aankomende maandag zijn de tijdelijke verkeerslichten weer in werking. De rode coating komt dan op de fietspaden en de laatste werkzaamheden verricht aannemer NTP. En dan is het moment daar: aan het eind van woensdagmiddag 15 mei gaat de rotonde weer volledig open voor verkeer. Aannemer NTP is erg blij dat de planning gehaald is: “Ondanks onverwachte extra werkzaamheden, slecht weer en een aantal tegenslagen, is het ons gelukt om de rotonde vóór 17 mei open te stellen voor verkeer. Wij willen alle ondernemers, omwonenden en andere betrokkenen bedanken voor hun begrip en geduld!”