Woonteam

Hebt u interesse in een bouwkavel in de gemeente Hardenberg? Het Woonteam van de gemeente helpt u stap voor stap bij het aankoopproces.

Het Woonteam bestaat uit Gerrie Holthuis en Joseppha van der Wetering. Zij kijken met u mee naar de kansen en mogelijkheden.

Ook geeft het team u informatie over financiƫle regelingen en uitleg over de bouwmogelijkheden en typen bebouwing. Zij helpen u ook als u vragen hebt over en tijdens het bouwproces, de omgevingsvergunning, het notariscontact en de akte van levering.

Intakegesprek

De ondersteuning begint eventueel met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek helpt de aankoopcoach u bij het maken van belangrijke keuzes.

U kunt het Woonteam bellen op nummer 14 0523. Zij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 08.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.45 tot 12.00 uur. U kunt uw vragen altijd per e-mail stellen via woonteam@hardenberg.nl. Het Woonteam streeft ernaar om binnen drie dagen uw e-mail te beantwoorden.

Woonteam

Heeft u interesse in een bouwkavel in de gemeente Hardenberg? Voor ondersteuning bij het aankoopproces kunt u terecht bij het Woonteam.