Woonteam

Hebt u interesse in een bouwkavel in de gemeente Hardenberg? Het Woonteam van de gemeente ondersteunt u stap voor stap bij het aankoopproces.

Het Woonteam bestaat uit Gerrie Holthuis en Joseppha van der Wetering. Zij kijken met u mee naar de kansen en mogelijkheden.

Het team biedt daarnaast informatie over financiƫle regelingen en uitleg over de bouwmogelijkheden en typen bebouwing. Ook begeleidt het team u bij vragen over en tijdens het bouwproces tot de omgevingsvergunning, het notariscontact en de totstandkoming van de uiteindelijke akte van levering.

Intakegesprek

De ondersteuning begint eventueel met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek helpt de aankoopcoach u bij het maken van belangrijke keuzes.

Het Woonteam is via het telefoonnummer 14 0523 bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 08.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 08.45 tot 12.00 uur. U kunt uw vragen altijd per e-mail stellen via het adres woonteam@hardenberg.nl. Het Woonteam streeft ernaar om binnen drie dagen uw e-mail te beantwoorden.

Woonteam

Heeft u interesse in een bouwkavel in de gemeente Hardenberg? Voor ondersteuning bij het aankoopproces kunt u terecht bij het Woonteam.