Verordeningen en beleidsregels

De verordeningen en beleidsregels die wij maken, publiceren we op de website Overheid.nl. Met de link op deze pagina kunt u zoeken naar actuele verordeningen en beleidsregels.

Verordeningen zijn regels die wij opstellen waar onze inwoners zich aan moeten houden. Daarmee zorgen we voor een prettige en veilige samenleving. Een voorbeeld is de Algemene Plaatselijke Verordening (APV). Of de verordening voor de leges.

De beleidsregels zijn regels waar wij als gemeente ons aan moeten houden. Bijvoorbeeld bij het geven van vergunningen. In de beleidsregels staat hoe wij op bepaalde onderdelen onze taken moeten doen. En hoe wij in sommige gevallen van die regels kunnen afwijken.

Zoeken naar verordeningen en beleidsregels

Onze verordeningen en beleidsregels publiceren wij op de website Overheid.nl. Via onderstaande link kunt u zoeken naar deze verordeningen en beleidsregels.

U ziet meteen de verordeningen en beleidsregels die in de gemeente Hardenberg gelden op de datum van vandaag.

Zoeken naar verordeningen en beleidsregels

Bekendmaken van verordeningen en beleidsregels

Voordat een verordeningen of een beleidsregel in werking treedt, maken we deze bekend in het elektronisch gemeenteblad. U kunt online zoeken naar de publicaties in dit elektronisch gemeenteblad.

Naar het elektronisch gemeenteblad

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.