Welke sporter verdient volgens u een plek in de spo(r)tlights?

 De gemeente Hardenberg besteedt het komende jaar extra aandacht aan sport en sporters met de sportverkiezing nieuwe stijl. Vanaf 2019 is de sportverkiezing een tweemaandelijks terugkerend concept en heet het 'In de Sportlights'. In deze vorm is er het hele jaar door aandacht voor sport en sporters in de gemeente Hardenberg.

Inwoners, sporters en sportverenigingen kunnen sporters uit de gemeente Hardenberg aandragen die volgens hen een plek In de Sportlights verdienen. Het kan gaan om een topsporter of om een sporttopper. Uit alle aanmeldingen kiest een jury om de maand twee verschillende sporters uit die via verschillende offline en online kanalen van de gemeente Hardenberg worden uitgelicht. Daarnaast gaat wethouder sport Martijn Breukelman op bezoek bij de sporters. Elke sporter ontvangt een prijs.

Wat is een topsporter?
Een topsporter is iemand die een bijzondere (nationale, regionale of lokale) prestatie heeft geleverd of een titel heeft gewonnen. De topsporter is hierdoor een voorbeeld voor andere sporters. Het mag een individuele sporter zijn, maar ook een team.

Wat is een sporttopper?

Een sporttopper is een amateursporter die actief een sport beoefent. Het is iemand die bijvoorbeeld al jaren zijn best doet in de sport maar nooit een prijs heeft gewonnen, iemand die de Nederlandse taal heeft leren spreken door de sport of iemand met een beperking die bijzondere prestaties levert.

Welke sporter verdient volgens u een plek In de Sportlights? Meld uw topsporter en/of sporttopper aan via onderstaand formulier.

Velden met een * zijn verplicht.

Aanmelden topsporter

Gegevens sporter/sportteam
Uw gegevens
Verzend uw gegevens

Aanmelden sporttopper

Gegevens sporter/sportteam
Uw gegevens
Verzend uw gegevens