Parkeren voor bedrijven en werknemers in en rond het centrum

Parkeervergunning voor bedrijven
Uw bedrijf kan een parkeervergunning aanvragen als het aan deze voorwaarden voldoet:

  • Uw bedrijf gebruikt tijdens openingstijden minstens 4 keer per dag een auto.
  • De ritten zijn moeilijk te plannen.
  • Uw bedrijf heeft geen eigen parkeerplek.
  • U vervoert geen zware, grote of bederfelijke goederen.

Met een parkeervergunning voor bedrijven parkeert u de auto op parkeerterreinen of parkeerplekken langs de straat. Deze vergunning kost € 460 per jaar.

Parkeerabonnement voor bedrijven/werknemers
Gebruikt uw bedrijf minder dan 4 keer per dag een auto? Dan kunt u een parkeerabonnement voor bedrijven/werknemers of een parkeervergunning voor werknemers kopen.

Parkeerabonnementen voor bedrijven/werknemers gelden alleen voor de parkeerplekken Centrum/Gemeentehuis, Centrum/Theater of Centrum/LOC. Dit abonnement kost € 557 inclusief btw.

Parkeervergunning voor werknemers
U kunt ook een parkeervergunning voor werknemers kopen. Deze geldt alleen voor een combinatie van de parkeerterreinen zwembad/Oude Bosch (Troubadour). Een parkeervergunning voor werknemers kost € 460 per jaar.

Tijdelijke parkeervergunning
Bedrijven en instanties die tijdelijk werkzaamheden uitvoeren, kunnen een tijdelijke parkeervergunning aanvragen. Een tijdelijke vergunning geldt per week. We geven deze voor maximaal 3 maanden. De tijdelijke parkeervergunning kost € 5 per dag.

Aanvragen

U vraagt een vergunning of abonnement aan met 1 van onderstaande formulieren. U kunt dit formulier digitaal opsturen met het online contactformulier. Per post kan ook:

Gemeente Hardenberg
t.a.v. Publieksdienst
Postbus 500
7770 BA Hardenberg

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.