Ventvergunning

Als u artikelen aan de deur wilt verkopen, bijvoorbeeld ijs, koekjes of bloemen, dan heeft u een ventvergunning nodig. U heeft en/of krijgt dus geen vaste standplaats.

Tijdens het verkopen moet u een geldig legitimatiebewijs bij u hebben. Zoals een rijbewijs of een paspoort. U kunt een ventvergunning op het gemeentehuis aanvragen.

Maak online een afspraak

Neem mee

  • Kopie legitimatiebewijs
  • Kopie inschrijving KvK

U mag niet venten op maandag tot en zaterdag tussen 18.00 en 09.00 uur. Op zondag mag u helemaal niet venten. Het verkopen van bepaalde eetwaren en alcoholvrije dranken is in een aantal gevallen wel mogelijk op zondag tussen 13.00 en 19.00 uur en op maandag tot en met zaterdag tussen 18.00 en 21.00 uur.

Meer informatie of ontheffing
In sommige gevallen kunt u een ontheffing krijgen. Neem hiervoor contact op met de gemeente via het telefoonnummer 14 0523 of vul het contactformulier in.

Afspraak maken

Een product of dienst aanvragen? De medewerkers van de Publieksdienst helpen u graag. Maak voor uw bezoek eerst online een afspraak.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Publieksdienst. U kunt hiervoor gebruikmaken van het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.