Startende ondernemers

Als u van plan bent om een eigen bedrijf te beginnen, komt daar het enige bij kijken. Op deze pagina vindt u enkele tips om u op weg te helpen met uw belastingzaken. U kunt voor ondersteuning bij het opstarten van uw bedrijf ook terecht bij Startershuis DOEN!. Ervaren ondernemers delen hun kennis en kunde graag met u.

Als startende ondernemer krijgt u te maken met nieuwe belastingzaken, zoals de btw-aangifte. Via onderstaande links krijgt u tips om uw belastingzaken juist en volledig te regelen. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de online hulpomgeving belastingdienst.nl/starters.

Startershuis DOEN!

Een succesvol bedrijf begint vaak met een goed idee. Voordat zo’n idee uitgroeit tot een duurzame en succesvolle onderneming, moeten veel uiteenlopende zaken geregeld worden. Enthousiaste en succesvolle ondernemers kunnen u daar natuurlijk prima bij adviseren.

Netwerken
Tijdens een netwerkavond of coachingsessie van het Startershuis DOEN! helpen ervaren ondernemers u graag op weg. Natuurlijk kunt u tijdens zo’n bijeenkomst ook met andere startende ondernemers van gedachten wisselen. Ideeën met andere ondernemers uitwisselen, kan u helpen om kansen beter te benutten en eventuele knelpunten in uw bedrijfsvoering te signaleren.

U kunt bij Startershuis DOEN! terecht voor:

  • bedrijfsadvies en netwerken
  • cursus Algemene Ondernemersvaardigheden
  • gewoon even van gedachten wisselen over ondernemerschap
  • ruimtes huren in een dynamische omgeving
  • klankbord en coaching door (oud) ondernemers

Contactgegevens
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Startershuis DOEN! via het telefoonnummer 0523 729 004 of e-mailadres info@startershuisdoen.nl. Meer informatie is ook te vinden op de website van Startershuis DOEN!.

Links

Als u van start gaat als ondernemer, zijn er verschillende website waar u nuttige informatie kunt vinden. Enkele websites staan hieronder vermeld.

Contact

Wilt u meer informatie? De Publieksdienst helpt u graag. Neem contact met ons op via het online contactformulier.

Bel mij terug

Hebt u een vraag of opmerking voor de gemeente? Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de gemeente Hardenberg? Meld u dan aan voor één van de nieuwsbrieven.