Ondernemershuis voor het Vechtdal

Het Ondernemershuis is de verbindende plek voor succesvolle ondernemers in het Vechtdal. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis u bij het vergroten van uw zakelijke succes. Het Ondernemershuis is er voor en door alle ondernemers.

Samen staan we sterk. Binnen de regio Zwolle liggen voor u als ondernemer uit het Vechtdal veel kansen, mogelijkheden en uitdagingen. Door samen met uw collega-ondernemers de schouders eronder te zetten, kunt u de mogelijkheden voor werk en ondernemerschap in de regio optimaal benutten.

Het Ondernemershuis wil daarbij verbinden, verbreden en versnellen en u helpen om de kansen, mogelijkheden en uitdagingen vanuit uw eigen kracht om te zetten in zakelijk succes. Samenwerking vanuit het Ondernemershuis draagt daarmee actief bij aan een vernieuwde en versterkte regionale economie.

Wat biedt het Ondernemershuis u?

  • Ontmoeten & kennismaken
  • Informeren & kennisdelen
  • Adviseren & begeleiden
  • Leren & profiteren

Ondernemersadviseur

U vindt het Ondernemershuis in gebouw de Heemserhoek aan het Hof van Otten 1 in Hardenberg. Hier kunt u op afspraak terecht bij de Ondernemersadviseur Stendert de Vries. Hij is ook buiten kantooruren voor u beschikbaar.

Het Ondernemershuis is bereikbaar via het telefoonnummer 06 159 064 32, of e-mailadres info@ondernemershuisvechtdal.nl. Bezoek voor meer informatie de website www.ondernemershuisvechtdal.nl.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ondernemersadviseur Stendert de Vries. Dat kan via het telefoonnummer 06 159 064 32, of e-mailadres info@ondernemershuisvechtdal.nl.