Explosieve groei van start-ups

Het aantal starters in de gemeente Hardenberg is in de afgelopen twee jaar bijna verdubbeld. Dat blijkt uit cijfers van het Startershuis Doen. Het Startershuis Doen begeleidt deze ondernemers vanuit de creatieve broedplaats 'De Kastanjehof'.

Sinds 2016 is oude basisschool De Kastanjehof (Lage Doelen) als uitvoeringslocatie een creatieve broedplaats voor start-ups. Startershuis DOEN! biedt hier energieke en toffe werkplekken aan jonge startende ondernemers en studenten uit de regio.

De beginnende ondernemers krijgen hier de kans om elkaar te helpen bij ondernemersvraagstukken. In een relatief veilige omgeving worden zij de kneepjes van het ondernemen bijgebracht, vertelde Peter Zwartscholten eerder deze maand in De Stentor. Zwartscholten is één van de initiatiefnemers van 'Startershuis Doen!'.

Bedrijfsruimtes beschikbaar
In De Kastanjehof is nog bedrijfsruimte beschikbaar. Het pand (voormalige school) wordt de komende periode verder gerenoveerd en opgeknapt.

Wil jij ook een representatieve bedrijfsruimte, op een plek met allemaal startende ondernemer vol frisse en vernieuwende ideeën? Neem dan contact op met het Startershuis Doen.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.