TrendsExpo in Zwolle, gaat u mee?

De gemeente Hardenberg is woensdag 21 en donderdag 22 november aanwezig op de trendsettende beurs TrendsExpo. Wij nodigen u graag uit om een bezoek te brengen aan onze stand (standnummer 72). Via de link onderaan deze pagina kunt u uw gratis e-ticket bestellen die toegang biedt tot TrendsExpo in de IJsselhallen te Zwolle.

Er is meer dan één reden om deze beurs bij u aan te bevelen. TrendsExpo biedt u inzicht in de laatste trends van het ondernemen, standhouders en exposanten praten u bij over de laatste ontwikkelingen en laten zien waar zij zich op richten. Innovatie, duurzaamheid, logistiek en transport, toerisme, vastgoed, zakelijke dienstverlening, samenwerking enzovoort. Van (A) automotive tot (Z) zakelijke kleding, u vindt het op TrendsExpo. 

Een zestal gerenommeerde horecaondernemers zet elk voor u een trendy foodconcept neer dat veel verder gaat dan een hapje en een drankje. Geniet van de mooie producten uit de streek rondom Zwolle, op verrassende wijze bereid tot culinaire hoogstandjes. Proef en beleef het mee. 

Gerenommeerde sprekers
In een omlijstend programma komen gerenommeerde sprekers aan bod. In zogenaamde inspiratietheaters, verspreid over de beursvloer, nemen zij u mee in een wereld die u wellicht nog niet goed kent. Inspirerende stof tot nadenken en tot mogelijke actie? 

Kortom, een bezoek is aan TrendsExpo en aan onze stand is zeer de moeite waard. Neem gerust een relatie mee. Via de onderstaande link kunt u onbeperkt tickets downloaden. De beurs is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Komt u liever met de auto? Het parkeren is gratis voor u.

Ik wil graag een gratis e-ticket

Graag tot ziens op 21 en/of 22 november!

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.