Ondernemer in beeld

Klik om te vergroten

Buitenlandse klanten worden er in hun eigen taal aangesproken en de webshop is er in twaalf talen. In de groothandel van Heuver staan gemak en kennis voorop en dat is in het hele bedrijf merkbaar. "Het succes van Heuver is grotendeels te danken aan de mensen", zegt directeur Bertus Heuver over de evenwichtige mix van toppers.

Het begon allemaal in de jaren zestig toen vader Mans Heuver drie oude, versleten bandjes kocht en weer verkocht. De handelaar in hem was geboren. Van een eenmansbedrijfje groeide Heuver uit tot een internationale onderneming die banden voor trucks, landbouw en grondverzet over de hele wereld koopt en verkoopt aan de Europese markt.

Met veertien Profile Tyrecentres in het hele land en een groothandel in Hardenberg mag Heuver zich één van de grootste bandenspecialisten van Europa noemen. Vijftig vrachtwagens rijden per week in en uit om het immense magazijn gevuld te houden.

Geen waterweg of snelweg naast de deur, maar toch werd in 2006 besloten het bedrijf te vestigen in Hardenberg. "We zijn hier heel tevreden. Het contact met de gemeente is goed. Ze denkt mee, is snel en flexibel. Het deugt hier gewoon."

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.