Startershuis DOEN! lanceert app

Om haar dienstverlening verder uit te breiden, lanceert Startershuis DOEN! de startersapp. Met deze handige app heeft u uw startersadviseur, nieuws, activiteiten en informatie altijd binnen handbereik.

Naast de fysieke dienstverlening is het Startershuis DOEN! met de startersapp nu ook online bereikbaar en informatief.

Startershuis DOEN!
Er is een grote vraag naar gestructureerde informatie en één aanspreekpunt in de regio als het gaat om de aspecten van het ondernemerschap. Veel informatie is online aanwezig, maar er is geen koppeling naar persoonlijk advies, coaching, kennisontwikkeling en toegang tot een netwerk.

Startershuis DOEN! stimuleert, ontwikkelt en ondersteunt nieuwe initiatieven, die leiden tot toename van werkgelegenheid voor jongeren en (pré)startende ondernemers en de daarbij behorende kennis verbeteren.

Creatieve broedplaats
Sinds 2016 is oude basisschool De Kastanjehof als uitvoeringslocatie een creatieve broedplaats voor start-ups. Startershuis DOEN! biedt werkplekken aan jonge startende ondernemers en studenten uit de regio.

De afgelopen maanden is de Kastanjehof onderhevig geweest aan een uitwendige renovatie en ook de binnenkant van het pand krijgt een nieuwe look-and-feel. Dit maakt dat deze broedplaats uitgroeit tot een energieke, toffe werkplek. Ook in Dedemsvaart is met een eerste verkenning gestart om een vergelijkbaar concept te starten.

Kom langs
Heb je plannen om te starten of ben je net gestart? Of heb je behoefte aan een eigen werkplek? Kom langs bij het Startershuis in De Kastanjehof. Je kunt ook contact opnemen via het  telefoonnummer 06 231 430 73, of e-mailadres peter@startershuisdoen.nl.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.