Primeur holografisch ondernemersevent

Theater De Voorveghter in Hardenberg stond dinsdagavond 18 juni in het teken van de digitale toekomst voor bedrijven. In samenwerking met diverse partners werd door het Ondernemershuis een uniek holografisch ondernemersevent gehouden.

Na een live-aftrap door burgemeester Peter Snijders maakten succesvolle ondernemers en experts de deelnemers, op een holografische manier, deelgenoot van hun digitale succesverhaal en hun valkuilen.

Digitalisering is een belangrijke trend die de wereld de komende jaren ingrijpend zal veranderen en de gevolgen zullen goed merkbaar zijn voor bedrijven.

Informeren en inspireren
Meer dan 70 ondernemers lieten zich tijdens het event informeren en inspireren om zelf de digitale toekomst van hun bedrijf vorm te geven. Zo vertelde onder andere Hans Engelsma van Qoets hoe hij zijn autobedrijf tot in details heeft gedigitaliseerd om de klant een super ervaring te geven. En legde kapsalon Change Hairstyling uit hoe digitale data helpt om de afgelopen jaren sterk te groeien.

Tussen de holografische workshops door was er gelegenheid voor vragen en feedback van collega-ondernemers. De deelnemers gingen naar huis met een blad vol tips & tricks.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.