Ontwikkel uw bedrijf met het Ontwikkelfonds

Bent u mkb'er, werkgever of zzp'er? Is uw bedrijf gevestigd in de regio Zwolle en wilt u samen met anderen extra investeren in de skills en knowhow van uw (toekomstige) werknemers? Dan kunt u nu een beroep doen op het Ontwikkelfonds Regio Zwolle. 

Regio Zwolle is een regio vol groeikansen. Met volop uitdagende banen, uitstekend onderwijs, een innovatieve cultuur en een geweldig woonklimaat.

Om ervoor te zorgen dat iedereen die groeikansen kan grijpen, slaan overheid, onderwijs, werkgevers en vakbonden de handen ineen, om dezelfde constructie te creëren als binnen het Overijssels Vakmanschap.

Vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt
Regio Zwolle werkt samen aan een vitale en veerkrachtige arbeidsmarkt. Hiervoor maken ze afspraken in de verschillende sectoren voor een periode van meerdere jaren. Als eerste is het Ontwikkelfonds Regio Zwolle gelanceerd. Een fonds voor de (co)financiering van her-, bij- en omscholing van werknemers. Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle sluit daarmee naadloos aan op de doelstellingen van het Overijssels Vakmanschap.

Aanvraag indienen bij het Ontwikkelfonds

Ambitie
Het Ontwikkelfonds Regio Zwolle is een initiatief van Provincie Overijssel en gemeenten in het samenwerkingsverband van de Regio Zwolle. Zij werken nauw samen met werkgevers, vakbonden, onderwijs en het UWV Werkbedrijf aan een actieplan en een interactief platform.

Met een duidelijke ambitie: we maken van de regio Zwolle dé regio waar bedrijven en mensen blijven groeien.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.