Ondernemersverkiezing Regio Zwolle 2019 van start

De Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle 2019 worden op 12 december tijdens het Regio Zwolle Congres gekroond. U kunt tot en met 1 september 2019 ondernemers uit de 21 gemeenten van de regio voor de titel voordragen.

De afgelopen jaren zijn de winnaars door wethouders Economische Zaken en lokale ondernemersverenigingen voorgedragen. Wie worden de opvolgers van Annelies Maas en Roland Kortenhorst van Medical Precision (categorie: Starter) en Johan van Marle van Uitgekookt (categorie: Ondernemer)?

Vrouwen en mannen met guts
Regio Zwolle behoort tot de economische top van Nederland. En dat is mede te danken aan de fantastische inzet van gedreven ondernemers. "De verkiezing 'Starter en Ondernemer van het Jaar regio Zwolle' beloont écht ondernemerschap: ambitie, lef, innovatie. Er wordt aandacht gevraagd voor een bijzonder slag mensen, die zich durft te onderscheiden en risico durft te nemen. We zijn op zoek naar vrouwen en mannen met guts", aldus de kersverse voorzitter Marius Nijland.

Voordragen ondernemers
Welke ondernemer is u afgelopen jaar positief opgevallen? Benut optimaal de marktkansen? Is een inspirator? Welke ondernemer zet sterk in op innovatie en duurzaamheid? Is maatschappelijk betrokken en is zonder twijfel een boegbeeld voor de regio Zwolle? Tot en met 1 september 2019 kan iedereen ondernemers uit de 21 gemeenten voordragen. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar Lisa Heethaar op lisa@mkbregiozwolle.nl.

Winnaars van de afgelopen jaren hebben, naast de waardering voor hun ondernemerschap, meer naamsbekendheid opgebouwd door alle publiciteit rondom deze verkiezing en veelal ook meer opdrachten gescoord.

Vakjury
De voorgedragen kandidaten worden beoordeeld door de vakjury, bestaande uit Edwin Peterman, Johan van Marle, Martin van der Sluis, Lisa Heethaar, Gido Frühling, onder aanvoering van juryvoorzitter Marius Nijland.

De verkiezing voor Starter en Ondernemer van het Jaar Regio Zwolle is een initiatief van MKB Nederland Regio Zwolle en VNO-NCW Regio Zwolle, in samenwerking met Stichting Metropool Zwolle. Het is dit jaar de vijftiende keer dat de verkiezing wordt gehouden.

Bezoek voor meer informatie de website www.ondernemersprijsregiozwolle.nl

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.