Workshop Track – Vrijetijdseconomie Vechtdal Overijssel

Is uw bedrijf binnen de vrijetijdseconomie voldoende klaar voor de toekomst? Of staat u ervoor open om kansen nog beter te benutten op het gebied van duurzaamheid? Ga dan nu aan de slag met circulair ondernemen en nieuwe verdienmodellen tijdens de exclusieve CIRCO Track.

Ondernemers en toeleveranciers binnen de vrijetijdseconomie kunnen zich aanmelden. Tijdens drie interactieve en praktijkgerichte workshops gaat u aan de slag met het vertalen van uw businesskansen naar businesscases. Aanmelden kan tot en met 28 februari 2020. De kosten voor deelname bedragen maximaal € 500 (exclusief btw).

Aanmelden voor de workshop track

De CIRCO Track bestaat uit drie ééndaagse workshops die plaatsvinden op 11, 25 maart en 1 april van 09.00 tot 18.00 uur. Samen met een inspirerende groep collega's ontdekt u nieuwe kansen en zet u circulaire business in gang.

Achtergrondinformatie
Deze Track is bedoeld voor bedrijven die actief zijn in (de keten van) de vrijetijdseconomie, die (een onderdeel van) producten en diensten circulair willen maken en van elkaar willen leren. In een circulaire economie worden hoogwaardige diensten geleverd en gaan producten langer mee, ze worden slim hergebruikt en gerecycled.

Dit vraagt om nieuwe ontwerpen én nieuwe businessmodellen. Tijdens de CIRCO Circular Business Design Track maakt u kennis met de mogelijkheden van circulair ontwerpen en ondernemen, om antwoord te geven op de uitdagingen van een steeds veranderende omgeving. 

De Circular Business Design Track wordt georganiseerd door MarketingOost, Ondernemershuis voor het Vechtdal, Kennispoort Regio Zwolle, Vechtdalgemeenten, Gastvrij Overijssel en CIRCO.

Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg. Bekijk de contactgegevens.

Mijn bedrijvenloket

Met Mijn bedrijvenloket van de gemeente Hardenberg of uw persoonlijke Berichtenbox kunt u uw zaken digitaal regelen.