Organisaties voor bedrijven en ondernemers

In de gemeente Hardenberg zijn verschillende partijen actief waar u als ondernemer terecht kunt met uw vragen.Bedrijventeam

Ons bedrijventeam is het eerste aanspreekpunt bij de gemeente voor u als ondernemer. Wilt u uw bedrijf uitbreiden? Bent u op zoek naar bedrijfsgrond? Hebt u een vergunning nodig? Of wilt u weten welke subsidies er voor u zijn? Het bedrijventeam helpt u graag.

Naar de pagina


Ondernemershuis voor het Vechtdal

Het Ondernemershuis is de verbindende plek voor succesvolle ondernemers in het Vechtdal. Met een compleet aanbod aan kennis en informatie. Op het gebied van innovatie, onderwijs en financiering ondersteunt het Ondernemershuis de ondernemers bij het vergroten van zakelijk succes. Het Ondernemershuis is er voor en door alle ondernemers.

Naar de pagina


Startende ondernemers (Startershuis DOEN!)

Bent u van plan om een eigen bedrijf te beginnen? Dan komt daar best wat bij kijken. Op deze pagina staan tips om u op weg te helpen met belastingzaken. Voor ondersteuning bij het opstarten van een bedrijf kunt u ook terecht bij Startershuis DOEN!. Ervaren ondernemers delen hun kennis en kunde graag.

Naar de pagina


Platform Gastvrij Hardenberg

Het platform Gastvrij Hardenberg is een samenwerking tussen ondernemers in de vrijetijdseconomie. Het gaat hierbij vooral om de regio promoten door samenwerking.

Naar de pagina


Ervencoach

Overweegt u te stoppen met uw agrarische bedrijf? Dan kun t u terecht bij de Ervencoach. Hij maakt u wegwijs in de regels die er zijn. Hij helpt ook bij het zoeken naar een passende invulling van een vrijkomend gebouw. Of hij adviseert bij andere vraagstukken waar u tegenaan loopt.

Naar de pagina


Aanspreekpunten voor agrarische bedrijven

Bent u agrarisch ondernemer? En wilt u uitbreiden, of juist stoppen? Dan kunt u gebruikmaken van verschillende regelingen en mogelijkheden. We helpen u graag met informatie en advies.

Naar de pagina


Bedrijventeam

Wilt u ondersteuning? Neem contact op met het Bedrijventeam van de gemeente Hardenberg.

Lees verder

Ondernemen in Hardenberg

Wilt u op de hoogte blijven over ontwikkelingen in de gemeente? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief Ondernemen in Hardenberg.

Inschrijven