Zet het in uw agenda: 13 april Open Dag in het gemeentehuis en op de gemeentewerf!

Altijd al willen weten wat de gemeente doet? Kom dan langs op onze Open Dag op zaterdag 13 april. Het gemeentehuis en de gemeentewerf zijn van 10.00-16.00 uur geopend voor jong en oud. Laat u verrassen door alle leuke, interessante en leerzame activiteiten. Ook voor kinderen is er veel te doen en te beleven. Een extra bonus: de eerste 200 bezoekers bij de gemeentewerf krijgen een vleermuiskast.

Naar de pagina

Afdeling Openbaar Gebied

Wat doen medewerkers bij de afdeling Openbaar Gebied allemaal? Denk bijvoorbeeld aan bomen snoeien, en het maaien van gras en bermen. Begraafplaatsen en sportvelden onderhouden. En gladheidsbestrijding. Maar ze doen nog veel meer dan dat.

De medewerkers houden zich bijvoorbeeld ook bezig met duurzaamheid en veiligheid. En ook klimaatadaptatie en biodiversiteit spelen een rol in het dagelijkse werk. Het werk van Openbaar Gebied draagt bij aan een prettige leefomgeving voor u als inwoner. Op de gemeentewerf (Kruiwiel 15, Hardenberg) laten onze medewerkers u dit allemaal graag zien!

Gemeentehuis

Het werk van de medewerkers in het gemeentehuis is misschien minder zichtbaar, maar daarom niet minder belangrijk. Zij werken bijvoorbeeld aan beleid, administratie, vergunningen, en geven uw paspoort en rijbewijs uit. U kunt alle afdelingen (verdiepingen) bezoeken en in gesprek met de medewerkers.

De gemeente Hardenberg als werkgever

Bent u nieuwsgierig naar de gemeente als werkgever? Dan bent u ook van harte welkom. Er is een vacaturekraam waar u informatie krijgt over werken bij onze mooie gemeente.

Kom zoveel mogelijk op de fiets!

Er zijn niet heel veel parkeerplekken. Kom daarom zoveel mogelijk op de fiets.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.