Wandel op 30 maart mee met de burgemeester door Slagharen en Schuinesloot

De Route 29 is in volle gang! Elke maand wandelen inwoners een stukje mee met burgemeester Maarten Offinga door hun woonplaats. Zij laten hun dorp zien. Of ze vertellen een bijzonder verhaal. Op donderdag 30 maart wandelt de burgemeester door Slagharen en Schuinesloot. U kunt zich aanmelden om een stukje mee te wandelen.

Elke maand wandelt de burgemeester door kernen, dorpen en wijken in de gemeente Hardenberg. Zo maakt hij kennis met de dorpen en de mensen die er wonen of werken. Op donderdag 30 maart komt de Route 29 door Slagharen en Schuinesloot. Inwoners kunnen een stukje meewandelen en tijdens de wandeling laten zien wat hun woonomgeving bijzonder maakt. Het is ook mogelijk om plekken of onderwerpen aan te dragen die de burgemeester zeker moet bekijken tijdens de wandeling.

Aanmelden voor de wandeling in Slagharen en Schuinesloot

Wandelt u op donderdagmiddag 30 maart mee? Of wilt u een bijzondere plek laten zien in Slagharen of Schuinesloot? Mail dan tot en met 5 maart naar route29@hardenberg.nl. Of vul het formulier in op www.hardenberg.nl/route29. Met de aanmeldingen bepaalt de burgemeester de uiteindelijke route. En wie er een stukje kan meewandelen.

Bekijk de video’s van de Route 29

Het afgelopen jaar wandelde de burgemeester al door verschillende kernen, wijken en dorpen. Wil je weten wie er mee wandelde? En wat hij onderweg tegenkwam? Bekijk de videoverslagen op www.hardenberg.nl/route29

 

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.