Vanaf maandag 20 maart: omleiding Rheezerweg Hardenberg

Aanstaande maandag (20 maart) is de Rheezerweg afgesloten door werkzaamheden. De omleidingsroutes zijn aangegeven met verkeersborden. Ook hebben we handige omleidingskaartjes opgesteld. Deze vindt u op deze pagina als Pdf-bestand. En als tekst en afbeeldingen op de pagina van 'Veilig op weg'.

De herinrichting van deze weg gebeurt in 2 fases. In die fases zal een deel van de weg afgesloten zijn voor het doorgaande verkeer. Zo kan de aannemer de werkzaamheden goed én veilig uitvoeren.

Omleidingen Heemse

De omleidingsroutes lopen door de woonwijk. Dit geeft extra verkeer in de woonstraten. Veiligheid staat hierbij voorop! Daarom verzoeken wij u rustig te rijden op de omleidingsroutes. Zodat de aanwonenden zo min mogelijk overlast ervaren.

Voor vrachtwagen en auto’s met caravans is er vanaf week 12 tot en met 19 een andere omleiding. Deze loopt niet door de woonwijk.

Hebt u verder nog vragen?

Stel deze dan gerust aan Peter Dost (de projectleider). Mail naar veiligopweg@hardenberg.nl. Of bel naar ons algemene telefoonnummer 14 0523.

 

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.