Uitnodiging inloopbijeenkomst maatregelen rondom Engbertsdijksvenen

Op donderdag 10 november tussen 16.00-21.00 uur is er een inloopbijeenkomst over de Engbertsdijksvenen. De bijeenkomst is in Dorpshuis 't Witte Kerkje (Gravelandweg 18, Bruinehaar).

LTO Noord werkt, in opdracht van de provincie Overijssel, aan het behouden en herstellen van de natuurwaarden in het Natura 2000 gebied de Engbertsdijksvenen. Wilt u graag meer informatie over de conceptmaatregelen rondom het natuurgebied? Wilt u inzicht in de effecten van de maatregelen op de natuur, woningen en landbouw? Wilt u meer weten over de procedure rondom het ruimtelijk plan: het Provinciaal Inpassingplan (PIP)? Dan bent u van harte welkom op de inloopbijeenkomst.

U kunt vrij binnenlopen tussen 16.00 uur en 21.00 uur. Mocht u op dit tijdstip niet kunnen komen en u heeft toch vragen? Neem dan contact op via planvormingengbertsdijksvenen@gmail.com.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.