U kunt weer vrijwilligers aanmelden voor een theaterbon

Vrijwilligers zijn belangrijk. De meeste clubs en verenigingen kunnen niet bestaan zonder de hulp van vrijwilligers. Ook in onze gemeente hebben we gelukkig veel vrijwilligers. En daar zijn we erg blij mee! Daarom willen we ook dit jaar vrijwilligers bedanken met een theaterbon.

We zetten alle vrijwilligers die rond 12½, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk doen in het zonnetje. Hebt u in uw organisatie of vereniging vrijwilligers die zich al zo lang inzetten als vrijwilliger? Dan kunt u ze nu aanmelden. Dat kan via het formulier op www.hardenberg.nl/vrijwilligers.

Dit zijn de voorwaarden

  • De vrijwilliger doet al 12½, 25 of 40 jaar vrijwilligerswerk. Dit hoeft niet binnen één organisatie te zijn geweest. Wel moet de periode voor het grootste deel aan één stuk zijn.
  • Het vrijwilligerswerk heeft niets met de politiek te maken.
  • De vrijwilliger wordt aangemeld door het bestuur van de vrijwilligersorganisatie of door de vrijwilligerscoördinator van een professionele organisatie.
  • Het vrijwilligerswerk wordt gedaan in de gemeente Hardenberg.

U kunt tot en met 23 november vrijwilligers aanmelden via het formulier op www.hardenberg.nl/vrijwilligers.

Lukt het niet?

Lukt het aanmelden niet met het online formulier? Neem dan contact op met Sandra Westra via sandra.westra@hardenberg.nl of bel naar 14 0523.

Na uw aanmelding nemen we persoonlijk contact op met de vrijwilligers en krijgen ze de theaterbon.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.