Route 29: wandel op 26 oktober met de burgemeester door Heemse en Marslanden

Elke maand wandelt burgemeester Maarten Offinga door een of meerdere kernen in de gemeente. Inwoners kunnen een stukje meewandelen en laten zien wat hun kern bijzonder maakt. Op woensdagochtend 26 oktober wandelt de burgemeester door de wijken Heemse en Marslanden in Hardenberg. Aanmelden om een stukje mee te wandelen kan tot 1 oktober.

In afgelopen half jaar wandelde Maarten Offinga door de kernen in het zuidoostelijke deel van de gemeente. In juli wandelde hij door Diffelen en Rheeze. Het videoverslag van deze en alle andere wandelingen tot nu toe is te bekijken op www.hardenberg.nl/route29.

Loopt u mee?

De Route 29 gaat in oktober verder richting het westen van de gemeente. Daarbij wandelt de burgemeester eerst via de wijken Heemse en Marslanden. Dat doet hij op woensdagochtend 26 oktober.

Wilt u meewandelen? Een bijzondere plek laten zien? Of een onderwerp dat speelt in een van deze wijken bespreken? Meld u dan aan. Ook tips of ideeƫn voor plekken die de burgemeester zeker moet bezoeken zijn welkom. Of een tip over iemand met een bijzonder verhaal.

Zo meldt u zich aan

Aanmelden kan via het formulier op www.hardenberg.nl/route29, of door een mail te sturen naar route29@hardenberg.nl. De burgemeester zet de route uit met de plekken uit de aanmeldingen.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.