Route 29: wandel op 22 december met de burgemeester door Dedemsvaart

Burgemeester Maarten Offinga wandelt sinds januari 2022 de Route 29. Hij wandelt dan elke maand door een van de 29 kernen in de gemeente. Inwoners zijn welkom om een stukje mee te wandelen en te laten zien wat hun kern bijzonder maakt. Ook tips en ideeën zijn welkom! Op donderdagochtend 22 december wandelt de burgemeester door Dedemsvaart. Aanmelden om een stukje mee te wandelen kan tot en met 4 december.

In de afgelopen maanden wandelde Maarten Offinga door de kernen in het zuidoostelijke deel van de gemeente. In oktober wandelde hij door de wijken Heemse en Marslanden. In november wandelt hij door Collendoorn , Rheezerveen en Heemserveen. Het videoverslag van deze en alle wandelingen tot nu toe is te bekijken op www.hardenberg.nl/route29.

De Route 29 gaat in december verder. Op donderdag 22 december wandelt de burgemeester door Dedemsvaart. De wandeling begint om 10.00 uur.

Wandel mee of meld tips en activiteiten aan

Wie een stukje mee wil wandelen, een bijzondere plek wil laten zien of een onderwerp dat speelt in Dedemsvaart wil bespreken kan zich aanmelden. Ook tips of ideeën voor plekken die de burgemeester zeker moet bezoeken zijn welkom. Of een tip over iemand met een bijzonder verhaal.

Aanmelden kan via het formulier op www.hardenberg.nl/route29 of door een mail te sturen naar route29@hardenberg.nl.

Op basis van alle aanmeldingen bepaalt de burgemeester de route.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.