Route 29: wandel mee met de burgemeester door het centrum van Hardenberg

Elke maand wandelt burgemeester Maarten Offinga door kernen en wijken in de gemeente. Inwoners kunnen een stukje meewandelen. Om te vertellen over hun kern of wijk. Of om een mooie of bijzondere plek te laten zien. Op donderdagmiddag 30 november wandelt de burgemeester het laatste stukje van de Route 29 door het centrum van Hardenberg.

Wilt u een stukje meewandelen? Meld u dan aan via www.hardenberg.nl/route29 of mail naar route29@hardenberg.nl.

De Route 29 is bijna klaar

Vanaf januari 2022 loopt de burgemeester samen met inwoners door alle 29 kernen van de gemeente Hardenberg. De burgemeester wandelde ook door buurtschappen. De Route 29 zit er bijna op en eindigt op donderdag 30 november in het centrum van Hardenberg.

Meewandelen en tips

Wilt u een stukje meewandelen? Een bijzondere plek laten zien? Of een onderwerp dat speelt in een van deze kernen bespreken? Meld u dan aan! Ook tips en idee├źn voor plekken die de burgemeester zeker moet bezoeken zijn welkom. Of een tip over iemand met een bijzonder verhaal.

Meld u aan!

Aanmelden kan tot 6 november 2023. Ga naar www.hardenberg.nl/route29 of mail naar route29@hardenberg.nl.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.