Ontmoet, lach en proost tijdens de nieuwjaarsborrel van de gemeente Hardenberg

Gemeente Hardenberg nodigt alle inwoners en ondernemers van harte uit voor een spetterende Nieuwjaarsborrel op dinsdag 9 januari in het gemeentehuis van Hardenberg. Het wordt een gezellige avond waar ontmoeten centraal staat, vol verrassingen en vermaak.

De burgemeester kijkt terug op het afgelopen jaar en werpt een blik op 2024. Iedereen is van harte welkom vanaf 20.15 uur in de hal van het gemeentehuis. We ontvangen u met een welkomstdrankje. De nieuwjaarbijeenkomst is om 23.00 uur afgelopen.

Laat u verrassen en lach mee tijdens een leuke nieuwsshow van De Speld

Ga uit van een avond vol humor. De Speld staat bekend om het maken van grappen over het nieuws. Verwacht grappen die u laten lachen en aan het denken zetten.

Geniet van smakelijke hapjes en drankjes

Ga onder het genot van een hapje en drankje met elkaar in gesprek. Brasserie de Boerderij uit Balkbrug en Dos Pimientos uit Hardenberg zorgen voor de lekkerste hapjes. Cateraar Jerrink uit Hardenberg zorgt voor de drankjes.

We kijken er naar uit om samen met u het nieuwe jaar feestelijk te beginnen. Kom langs, ontmoet mede-inwoners, en maak er samen een gezellige avond van!

U hoeft zich dit jaar niet aan te melden

Iedereen is van harte welkom. We zien u graag op 9 januari tijdens de nieuwjaarsborrel.

Locatie: Gemeentehuis Hardenberg

Tijd: 20.15-23.00 uur

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.