Met de burgemeester in gesprek over de gemeente Hardenberg

Burgemeester Maarten Offinga gaat met een aantal inwoners in gesprek over de gemeente Hardenberg. Meld u aan om op donderdag 8 juni vanaf 17.00 uur mee te praten. En de burgemeester te vertellen hoe u aankijkt tegen de gemeente Hardenberg.

De gemeente Hardenberg werkt aan plannen en projecten om de gemeente nog mooier te maken. En wil inwoners zo goed mogelijk helpen. Dat willen we ook laten zien en vertellen. Daarom maken wij ‘het verhaal van Hardenberg’. Dat verhaal gaat over wie we als gemeente zijn. En wat we samen met onze inwoners willen bereiken. Het is het verhaal van en voor de mensen die in de gemeente Hardenberg wonen en werken.

Hoe maken wij het verschil?

Daarom vragen we u om mee te praten. En ons te vertellen hoe u aankijkt tegen de gemeente Hardenberg. Ook willen we weten wat de gemeente volgens u moet doen om het verschil te maken.

Wat hebt u hieraan als inwoner?

Wilt u hierover meepraten? En uw eerlijke mening geven? Dan gaat burgemeester Maarten Offinga graag met u in gesprek tijdens een inwonersbijeenkomst op donderdag 8 juni vanaf 17.00 uur. Tijdens een maaltijd kunt u vertellen wat u merkt van onze ambities. Wat hebt u hieraan als inwoner? Het gesprek gaat over het dagelijkse werk van de gemeente. Wat zou u anders doen als u het voor het zeggen had?

Meld u aan

Lijkt het u leuk om hierover met de burgemeester in gesprek te gaan? Meld u uiterlijk 29 mei aan door te mailen naar communicatie@hardenberg.nl. Vertel in uw mail ook iets meer over uwzelf. En waarom u mee wilt praten. Wie weet gaat u dan in gesprek over het verhaal van Hardenberg!

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.