Meldt u aan voor Mantelzorgwaardering 2022

Gemeente Hardenberg is blij met haar mantelzorgers. Zij zijn heel belangrijk. Daarom geeft de gemeente alle mantelzorgers een cadeaubon. Dat noemen we de mantelzorgwaardering. Bent u of kent u een mantelzorger? Vraag dan nu de Mantelzorgwaardering 2022 aan via www.hardenberg.nl/mantelzorg.

Aanmelden van 28 september tot en met 18 oktober 2022

Een mantelzorger is iemand die voor een andere zorgt

Dat doet die persoon vaak of voor een lange tijd. Mantelzorg is de extra zorg die iemand nodig heeft. Het gaat niet om de normale, dagelijkse zorg die partners, ouders, kinderen of andere huisgenoten aan elkaar geven. Om de cadeaubon te kunnen krijgen zijn er voorwaarden. Iemand moet langer dan 3 maanden en minimaal 8 uur per week zorgen voor een inwoner van de gemeente Hardenberg.

Meld u aan tot en met 18 oktober 2022

Bent u een mantelzorger? Meld u dan aan voor de Mantelzorgwaardering 2022. Dat kan via het digitale aanmeldformulier op www.hardenberg.nl/mantelzorg. Hebt u geen internet? Dan kunt u het aanmeldformulier op papier invullen. U vraagt een formulier aan door te bellen met 14 0523. U krijgt het formulier dan thuisgestuurd.

Als uw aanmelding is goedgekeurd, ontvangt u uw cadeaubon uiterlijk op 25 november 2022.

Steunpunt Mantelzorg helpt mantelzorgers

Soms is mantelzorg best zwaar. Weet dat u als mantelzorger ook hulp kunt vragen. Dat kan bijvoorbeeld bij een medewerker van Samen Doen, of het Steunpunt Mantelzorg van Carinova.

Hebt u vragen?

Mail naar mantelzorgwaardering@hardenberg.nl of bel met 14 0523.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.