Kunt u de energiekosten niet betalen? Misschien kunt u hulp krijgen uit het Tijdelijk Noodfonds Energie

Hebt u een bruto inkomen onder € 2.980 (alleenstaand) in de maand of € 3.794 (samenwonend)? Kijk dan op de website van het Tijdelijk Noodfonds Energie. Misschien kunt u hulp krijgen uit dit landelijke noodfonds. 

Ga naar de website van het Tijdelijk Noodfonds Energie

Hulp van de gemeente Hardenberg

De gemeente helpt u graag. Kunt u de energiekosten niet meer betalen? En wordt u uit huis gezet of afgesloten van energie? Doe dan een aanvraag voor een lening bij de gemeente. Over deze lening betaalt u geen rente.

Zo werkt dat

U gaat eerst in gesprek met een medewerker. Die kijkt samen met u of een lening uit het noodfonds de beste oplossing is. U hoeft niet te betalen voor dit gesprek. In het gesprek ontstaat er een goed beeld van uw situatie en de mogelijke oplossingen. Is een lening de beste oplossing? Dan vraagt de medewerker deze samen met u aan bij Kredietbank Nederland. Het geld leent u van de gemeente Hardenberg. Kredietbank Nederland geeft u een lening namens de gemeente.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.