Koninklijke onderscheiding Gert Hulleman

Op vrijdag 9 juni kreeg de heer Gert Hulleman uit Dedemsvaart een Koninklijke onderscheiding. Burgemeester Maarten Offinga reikte het lintje uit bij het 50-jarig lidmaatschap van de heer Hulleman van voetbalvereniging DVC Dedemsvaart.

De heer Hulleman is vanaf 1973 betrokken bij voetbalvereniging SV Dedemsvaart. Hij was een aantal jaren trainer en leider bij de junioren. Daarna trainde en leidde hij bijna 15 jaar het dameselftal van de vereniging. Ook was hij bestuurslid van de commissie ‘damesvoetbal’ van de Zwolse afdeling van de KNVB.

De heer Hulleman was leider en coach van het Veteranenteam van SV Dedemsvaart. Hij was lid van de activiteitencommissie, secretaris van de jeugdcommissie en leidde de A- en B-junioren. Ook was hij acteur en regisseur bij de toneelvereniging van de voetbalclub, ESVEDE.

Hij was ook clubscheidsrechter, redacteur van het clubblad en zat 10 jaar in het bestuur van SV Dedemsvaart. De laatste 5 jaar was hij vicevoorzitter. Op dit moment is de heer Hulleman actief als ondersteuner van het bestuur. En hij is penningmeester van de Club van Honderd, een organisatie die activiteiten voor de leden van de voetbalvereniging organiseert en financieel ondersteunt.

De heer Hulleman zet zich al 50 jaar op verschillende manieren in voor voetbalvereniging SV Dedemsvaart. Als waardering daarvoor werd hij benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.