Inloopbijeenkomst Marktplein en vergroenen centrum

Het marktplein in het centrum van Hardenberg wordt dit jaar mooier, gezelliger en groener. Het plan voor de nieuwe inrichting van de Markt is klaar. Ook de Voorstraat, Admiraal Helfrichstraat en het Oosteinde worden groener. We laten u het plan voor de Markt en het ontwerp voor de winkelstraten graag zien tijdens een inloopbijeenkomst op maandag 22 januari. De bijeenkomst is van 18.00-20.00 uur in het gemeentehuis Hardenberg.

Het plan voor nieuwe inrichting van de Markt is klaar om uitgevoerd te worden

Tijdens een eerdere inloopbijeenkomst (bekijk het nieuwsbericht van 26 juni 2023) kon u de schetsen bekijken. We hebben geluisterd naar de reacties. En de ontwerpen voor de Markt definitief gemaakt. We laten u het plan graag zien tijdens de inloopbijeenkomst op 22 januari. In het najaar van 2024 starten we met de werkzaamheden om het plan uit te voeren.

We hebben een ontwerp gemaakt voor groenere winkelstraten

We gaan ook delen van de winkelstraten van de Voorstraat, Klepperplein, Admiraal Helfrichstraat en het Oosteinde groener maken. Ondernemers in deze winkelstraten dachten met ons mee over een ontwerp. We willen u de schetsen voor de winkelstraten ook graag laten zien tijdens de inloopbijeenkomst. Hier kunt u een reactie op geven. Die reacties betrekken wij  bij het maken van het eindontwerp voor de groenere winkelstraten.

Tijdens de inloopbijeenkomst kunt u de tekeningen bekijken. Medewerkers van de gemeente en van OKRA Landschapsarchitecten zijn aanwezig om uitleg te geven of vragen te beantwoorden.

Bekendmakingen

Informatie over aangevraagde vergunningen en bestemmingsplannen worden wekelijks gepubliceerd in weekblad De Toren. Deze bekendmakingen zijn ook digitaal beschikbaar.